News Flash:

Pasta carbonara

31 Ianuarie 2014
6897 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 pachet spaghete
6 felii bacon (sau sunca presata)
1 ardei gras
5 linguri parmezan ras
patrunjel tocat
1 cana smantana
1 lingura unt
1 lingurita oregano

Mod de preparare:

Spaghetele se fierb in apa fiarta cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Se taie sunca presata fasii. Ardeiul se curata de seminte si se taie cubulete. Sunca se pune in tigaie si se lasa pana cand devine crocanta, dupa care se adauga parmezanu, patrunjelul, smantana si ardeiul si se lasa la foc mic 5 minute. Se scot scurg spaghete in strecuratoare si se pun intr-o tava unsa cu unt. Peste spaghete se adauga sosul de smantana si se presara oregano pe deasupra. Se lasa la cuptor aproximativ 15 minute.
Se serveste cald.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pasta carbonara retete paste retete italiene retete culinare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1139 viz    0 com
39878 viz    0 com
1071 viz    0 com
1547 viz    0 com
1529 viz    0 com
29644 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1371 (s) | 34 queries | Mysql time :0.027108 (s)