News Flash:

Pasta alla carbonara

20 Decembrie 2011
1266 Vizualizari | 0 Comentarii
Pasta alla carbonara
Ingrediente:

300 g paste scurte
200 g sunculita
100 g parmezan ras
2 oua
piper
sare

Mod de preparare:

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. In acest timp se pregateste se taie sunca in cubulete si se pune in tigaie, impreuna cu 2 linguri de ulei, doua de apa si se potriveste de piper si sare. Ouale se bat bine cu parmezanul ras.
Pastele fierte se scurg de apa, dar nu se trec pe sub un jet de apa rece, si se pun peste sunca, in tigaie. In cazul in care sunca e prea uscata, se pot adauga 2-3 linguri de apa de la paste. Dupa cateva minute se adauga ouale si se amesteca bine.

sursa reteta: gustos.ro
sursa fotografie: gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste scurte sunculita parmezan oua piper sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2206 viz    0 com
2083 viz    0 com
1108 viz    0 com
4734 viz    0 com
2295 viz    0 com
1112 viz    0 com
2056 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1745 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020466 (s)