News Flash:

Pasca USOARA si RAPIDA!

15 Martie 2017
5998 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 pachet de praf de copt
3 linguri de faina
2 lingurite de vanilie
500 g branza de vaca
6 linguri de zahar
125 g unt
6 oua
50 g stafide inmuiate in coniac
1 lamaie

Mod de preparare:

Amesteca bine galbenusurile cu jumatate din cantitatea de unt. Adauga apoi zaharul, branza de vaci, vanilia si faina. Amesteca-le din nou si adauga si praful de copt stins in zeama de lamaie, albusurile de la oua batute spuma, stafidele si coaja de lamaie rasa.

Pune compozitia intr-o tava unsa cu unt si coace-o la foc mediu aproximativ 30 de minute.
Pasca fara aluat se serveste rece, decorata cu stafide si zahar pudra.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pasca aluat retete pasca pasca branza
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1723 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019864 (s)