News Flash:

Pasca moldoveneasca

21 Aprilie 2011
3863 Vizualizari | 0 Comentarii
Pasca moldoveneasca
Ingrediente: - 400 g de zahar tos, foarte vanilat; - 100 g de unt; - 2 galbenusuri; - 400 g de branza de vaci; - 100 ml de smantana; - 150 g de migdale macinate; - coaja de portocala rasa si zaharisita, stafide, dupa gust. Mod de preparare: - se freaca untul crema; - se freaca branza crema; - se adauga pe rand la unt, galbenusurile, zaharul, smantana, branza, migdalele, coaja de portocala, stafidele si se amesteca; - se leaga strans rezultatul intr-un servet curat, se asaza pe un fund de lemn, inclinat, cu o greutate plata-5-6 kg deasupra ca sa-i scoata apa; - se lasa la rece timp de opt-zece ore.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi copti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4025 viz    0 com
1713 viz    0 com
1339 viz    0 com
7844 viz    0 com
5730 viz    0 com
1237 viz    0 com
2216 viz    0 com
3263 viz    0 com
1445 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1518 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019959 (s)