News Flash:

Pasca fara aluat - Cum sa faci rapid si usor o pasca cu gust de vanilie

14 Martie 2017
3221 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g branza dulce vaci (PILOS)
3 oua
150 g zahar
1 plic praf de budinca cu gust de vanilie
1 plic praf de copt
80 ml smantana dulce
1 plic extract vanilie
1 plic zahar vanilat
30 g unt topit
100 g stafide
1 fiola esenta rom

Mod de preparare:

Stafidele le-am pus la hidratat in esenta de rom si apa calduta, cat sa le acopere, lasandu-le cel putin 30 minute.
Branza de vaci am amestecat-o cu ouale, zaharul, zaharul vanilat, extractul de vanilie, praful de budinca si praful de copt.

La compozitie am adaugat smantana, untul topit, stafidele hidratate, iar la final am incorporat usor cu o lingura albusurile batute spuma cu putina sare.

Aluatul obtinut l-am pus intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Am dat tava la cuptorul preincalzit, la 180 grade, pentru cca 1 ora. Dupa cca 30 de minute, am acoperit forma cu o hartie de copt, pentru ca pasca sa nu se arda foarte tare la suprafata.

Pentru ca am folosit o forma cu diametru cam mare pentru cantitatea rezultata, pasca nu a iesit foarte inalta, dar de buna a fost excelenta :) Asa ca, recomand o foarte cu diametru de cca 20-22 cm.

sursa: sim0na-world
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

pasca aluat retete pasca pasca branza pasca vanilie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1574 (s) | 25 queries | Mysql time :0.015260 (s)