News Flash:

Pasca fara aluat

15 Aprilie 2016
4366 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 gr branza dulce vaci (PILOS)
150 gr zahar
3 oua
1 plic praf de budinca cu gust de vanilie
80 ml smantana dulce
1 plic praf de copt
1 plic zahar vanilat
1 plic extract vanilie
100 gr stafide
30 gr unt topit
1 fiola esenta rom

Mod de preparare:

Stafidele le-am pus la hidratat in esenta de rom si apa calduta, cat sa le acopere, lasandu-le cel putin 30 minute. Branza de vaci am amestecat-o cu ouale, zaharul, zaharul vanilat, extractul de vanilie, praful de budinca si praful de copt.

La compozitie am adaugat smantana, untul topit, stafidele hidratate, iar la final am incorporat usor cu o lingura albusurile batute spuma cu putina sare.

Aluatul obtinut l-am pus intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Am dat tava la cuptorul preincalzit, la 180 grade Celsius, pentru cca 1 ora. Dupa cca 30 de minute, am acoperit forma cu o hartie de copt, pentru ca pasca sa nu se arda foarte tare la suprafata.

Reteta de pasca fara aluat ne este recomandata de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

pasca aluat reteta pasca pasca branza
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

6426 viz    0 com
1261 viz    0 com
2001 viz    0 com
3035 viz    0 com
3786 viz    0 com
4523 viz    1 com
1732 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1609 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018226 (s)