News Flash:

Pasca cu glazura de lamaie - Secretul dezvaluit de gospodine

16 Martie 2017
63059 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru aluat:
250 g faina
un praf de sare
125 g de margarina
un galbenus

Pentru umplutura:
750 g branza de vaci
120 ml ulei
200 g zahar
3 galbenusuri
40 g amidon
un plic zahar vanilinat
4 albusuri
un praf de sare
100 g stafide

Pentru glazura:
sucul unei 1/2 lamaie
100 g zahar pudra
un albus

Mod de preparare:

1. Pentru aluat, se amesteca margarina cu restul de ingrediente, pana se obine un aluat omogen care se inveleste in folie si se da o ora la frigider.
2 Pentru umplutura, branza se freaca cu uleiul, zaharul, galbenusurile, amidonul si zaharul vanilinat. Se bat albusurile spuma cu un praf de sare si se adauga delicat odata cu stafidele. Se intinde aluatul intr-o foaie care se transfera in tava de copt si se prelungeste si pe marginile inalte. Se intinde deasupra compozitia de branza si se
coace 50-60 de minute. Dupa coacere, se lasa 10 minute in cuptor cu usa deschisa, sa se raceasca. Dupa racirea completa, se toarna glazura care se face prin amestecarea la bain-marie a ingredientelor, pana se obine o pasta albicioasa care apoi se bate, fara bain-marie, pana ce se raceste. Se toarna peste branza si se lasa o ora sa se intareasca.

sursa: retete practice
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pasca glazura retete pasca retete pasti glazura lamaie
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1792 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021290 (s)