News Flash:

Pasca cu branza si stafide

21 Aprilie 2016
4854 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg branza de vaci
300 gr faina
200 gr stafide
60 ml lapte
6 oua
450 gr zahar
200 gr unt
coaja de la o lamaie
25 gr drojdie
coaja de la o portocala
2 linguri smantana
2 pliculete zahar vanilinat
un praf de sare

Mod de preparare:

Pune faina intr-un bol, fa o adancitura in mijloc si adauga 2 oua, drojdia, laptele si 200 g zahar. Framanta toate ingredientele si vei obtine un aluat pe care trebuie sa il lasi sa creasca la caldura.

Prepara umplutura in alt bol, in care vei pune: branza de vaci, smantana, 250 g zahar, coaja de lamaie si de portocala, un praf de sare, doua linguri de faina, zaharul vanilinat si 4 oua. Toate acestea se amesteca cu mixerul, iar la sfarsit se adauga stafidele. Asaza foaia de aluat crescuta intr-o tava unsa cu unt. Formeaza un sul rasucit de grosimea unui deget si taie-l in doua bucati, pe care le intinzi cu sucitorul. Aseaza prima foaie in tava unsa cu unt, toarna compozitia, iar apoi acopera cu cealalta foaie, presand usor. Pune tava in cuptorul preincalzit si las-o pana cand devine rumena.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pasca branza reteta pasca aluat pasca pasca stafide
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2515 viz    0 com
1712 viz    0 com
4685 viz    0 com
6607 viz    0 com
1350 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1635 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013145 (s)