News Flash:

Pasca cu branza de vaci

5 Aprilie 2012
3349 Vizualizari | 0 Comentarii
Pasca cu branza de vaci
Ingrediente:

500 g aluat de cozonac
1 galbenus pentru uns pasca
1 lingura unt sau ulei pentru uns tava

Pentru umplutura:

1/2 kg branza dulce de vaci
1 cana de zahar
stafide
3 oua
putin gris
rom sau esenta de rom

Mod de preparare:

Umplutura:


Freci braza de vaci cu zaharul, stafidele inmuiate in rom, ouale batute spuma si grisul.

Pasca:

Imparti aluatul in doua: din jumatate intinzi o foaie cat tava, pe care o asezi in tava unsa cu unt sau ulei, iar din cealalta jumatate impletesti un colac pe care il aranjezi in jurul foii. Torni apoi umplutura. Tot din aluat impletit faci modele pe care le asezi peste umplutura. Ungi pasca cu galbenus si o dai la cuptorul incalzit in preabil, pentru 30-40 de minute, la foc potrivit.

sursa reteta si fotografie: sfatulparintilor.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

galbenus unt ulei zahar stafide oua gris rom
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1349 viz    0 com
1053 viz    0 com
1165 viz    0 com
1709 viz    0 com
3743 viz    0 com
2603 viz    0 com
3288 viz    0 com
2152 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1868 (s) | 23 queries | Mysql time :0.028833 (s)