News Flash:

Parmezan la cuptor

19 Ianuarie 2015
1434 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

cca 230 gr parmezan ras
cca 110 gr morcovi sau dovlecel zucchini dat pe razatoare

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 170 de grade Celsius. Indeparteaza sucul in exces de la morcovi sau dovlecel cu niste prosoape absorbante de bucatarie, apoi amesteca-le cu parmezan. Pune cate o lingura de compozitie intr-o tava tapetata cu hartie pergament, apasa pe ea ca sa se aplatizeze, iar la final, dupa ai ce terminat totul din bol, baga tava in cuptor. Dupa aproximativ 8 minute, gustarea e gata.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto


retete cuptor retete sanatoase parmezan retete retete usoare
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1502 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020638 (s)