News Flash:

Parmezan in ciocolata

10 Iunie 2013
1522 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

parmezan
ciocolata, de preferat amaruie

Mod de preparare:


Parmezanul se taie cubulete, cam de 2x2 cm.  Ciocolata se topeste la bain-marie. Cuburile de parmezan se dau prin ciocolata, apoi se scot pe hartie de copt si se dau la rece pana se intareste ciocolata dupa care se pot servi.

Parmezan in ciocolata recomandat de Cristina.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

parmezan ciocolata bain-marie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1978 viz    0 com
2706 viz    0 com
2402 viz    0 com
2239 viz    0 com
3088 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1399 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025431 (s)