News Flash:

Parjolute romanesti, de post

8 August 2016
3672 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (-0.0009)
USD: 4.0026 RON (-0.0492)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

100 g ciuperci albe
3 catei usturoi
faina alba
450 g paine alba si neagra
150 g morcov
1 buc. ceapa alba
1 buchetel de patrunjel
1 buchetel de marar
1 lingura mare gris
ulei
1 varf de lingura de bicarbonat alimentar
sare
piper

Mod de preparare:

Inmoi painea in apa. Scurgi bine si daca observi la pipair ca nu s-a inmuiat bine coaja de paine, o inlaturi. Dai prin robot ciupercile crude, pe care le-ai curatat si spalat dinainte. Impreuna cu ciupercile toci si ceapa si usturoiul marunt.
Schimbi cutitul cu razatoarea mica de la robot si dai prin ea morcovul. In vasul in care ai pus painea inmuiata, rastorni ciupercile, ceapa, morcovul si usturoiul din cuva robotului.
Adaugi dupa gust sare, piper, verdeata tocata, gris si bicarbonat.
Faci bilute in faina si le prajesti in mult ulei.
Le poti manca asa sau le poti face cu sos.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

retete post parjoale retete parjoale post chiftelute
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2391 viz    0 com
3248 viz    0 com
3499 viz    0 com
3044 viz    0 com
3388 viz    0 com
2712 viz    0 com
2412 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1720 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022168 (s)