News Flash:

Parjolute romanesti, de post

8 August 2016
3785 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

100 g ciuperci albe
3 catei usturoi
faina alba
450 g paine alba si neagra
150 g morcov
1 buc. ceapa alba
1 buchetel de patrunjel
1 buchetel de marar
1 lingura mare gris
ulei
1 varf de lingura de bicarbonat alimentar
sare
piper

Mod de preparare:

Inmoi painea in apa. Scurgi bine si daca observi la pipair ca nu s-a inmuiat bine coaja de paine, o inlaturi. Dai prin robot ciupercile crude, pe care le-ai curatat si spalat dinainte. Impreuna cu ciupercile toci si ceapa si usturoiul marunt.
Schimbi cutitul cu razatoarea mica de la robot si dai prin ea morcovul. In vasul in care ai pus painea inmuiata, rastorni ciupercile, ceapa, morcovul si usturoiul din cuva robotului.
Adaugi dupa gust sare, piper, verdeata tocata, gris si bicarbonat.
Faci bilute in faina si le prajesti in mult ulei.
Le poti manca asa sau le poti face cu sos.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete post parjoale retete parjoale post chiftelute
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2488 viz    0 com
3348 viz    0 com
3591 viz    0 com
3124 viz    0 com
3486 viz    0 com
2804 viz    0 com
2465 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1538 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021427 (s)