News Flash:

Parjoale "Labute de ursulet"

8 Aprilie 2011
2291 Vizualizari | 0 Comentarii
Parjoale Labute de ursulet
Ingrediente: 500 gr. carne de porc, 300 gr. ficat de pui, 1 ceapa, sare, piper, paine, 2 oua, ulei. Mod de preparare: Carnea de porc, ficatul de pui se trec prin masina de tocat, împreuna cu o ceapa. La tocatura se adauga 2 oua si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Taiem feliile de pâine fâsii. Luam o lingura de carne tocata în mâna, modela din ea o pârjoala si lipim 3 fâsii de pâine. Mai luam o lingura de carne si acoperim pâinea. Se prajesc ca pârjoalele obisnuite, pe ambele parti.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2982 viz    0 com
2156 viz    0 com
1268 viz    0 com
2464 viz    0 com
3536 viz    0 com
4157 viz    0 com
3788 viz    0 com
1568 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1533 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020673 (s)