News Flash:

Parjoale "Labute de ursulet"

8 Aprilie 2011
2260 Vizualizari | 0 Comentarii
Parjoale Labute de ursulet
Ingrediente: 500 gr. carne de porc, 300 gr. ficat de pui, 1 ceapa, sare, piper, paine, 2 oua, ulei. Mod de preparare: Carnea de porc, ficatul de pui se trec prin masina de tocat, împreuna cu o ceapa. La tocatura se adauga 2 oua si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Taiem feliile de pâine fâsii. Luam o lingura de carne tocata în mâna, modela din ea o pârjoala si lipim 3 fâsii de pâine. Mai luam o lingura de carne si acoperim pâinea. Se prajesc ca pârjoalele obisnuite, pe ambele parti.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2911 viz    0 com
2090 viz    0 com
1222 viz    0 com
2379 viz    0 com
3476 viz    0 com
4061 viz    0 com
3621 viz    0 com
1541 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1394 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013624 (s)