News Flash:

Parjoale din legume

3 Mai 2011
3629 Vizualizari | 0 Comentarii
Parjoale din legume
Ingrediente: - 3-4 morcovi fierti - 5 cartofi fierti - 3 linguri margarina - 2-3 linguri faina - piper, - vegeta, - sare - pesmet - ulei pentru prajit Mod de preparare: Se dau pe razatoarea mare cartofii si morcovii, se amesteca cu margarina, faina si dupa gust condimente. Se amesteca toate si se formeaza parjoalele. Initial parjoalele se dau prin pesmet si se prajesc in ulei pe ambele parti. Eu le-am pus la cuptor intr-o tava cu hartie de copt. Se lasa cam 1 ora la foc iute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

diverse oua pane soia
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4388 viz    0 com
1223 viz    0 com
3479 viz    0 com
1718 viz    0 com
1658 viz    0 com
1144 viz    0 com
1741 viz    0 com
1456 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1470 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012480 (s)