News Flash:

Parjoale din legume

3 Mai 2011
3547 Vizualizari | 0 Comentarii
Parjoale din legume
Ingrediente: - 3-4 morcovi fierti - 5 cartofi fierti - 3 linguri margarina - 2-3 linguri faina - piper, - vegeta, - sare - pesmet - ulei pentru prajit Mod de preparare: Se dau pe razatoarea mare cartofii si morcovii, se amesteca cu margarina, faina si dupa gust condimente. Se amesteca toate si se formeaza parjoalele. Initial parjoalele se dau prin pesmet si se prajesc in ulei pe ambele parti. Eu le-am pus la cuptor intr-o tava cu hartie de copt. Se lasa cam 1 ora la foc iute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

diverse oua pane soia
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4002 viz    0 com
1175 viz    0 com
3428 viz    0 com
1673 viz    0 com
1605 viz    0 com
1091 viz    0 com
1670 viz    0 com
1410 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1488 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012640 (s)