News Flash:

Parjoale din legume

3 Mai 2011
3470 Vizualizari | 0 Comentarii
Parjoale din legume
Ingrediente: - 3-4 morcovi fierti - 5 cartofi fierti - 3 linguri margarina - 2-3 linguri faina - piper, - vegeta, - sare - pesmet - ulei pentru prajit Mod de preparare: Se dau pe razatoarea mare cartofii si morcovii, se amesteca cu margarina, faina si dupa gust condimente. Se amesteca toate si se formeaza parjoalele. Initial parjoalele se dau prin pesmet si se prajesc in ulei pe ambele parti. Eu le-am pus la cuptor intr-o tava cu hartie de copt. Se lasa cam 1 ora la foc iute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

diverse oua pane soia
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3610 viz    0 com
1120 viz    0 com
3359 viz    0 com
1587 viz    0 com
1562 viz    0 com
1054 viz    0 com
1580 viz    0 com
1355 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1677 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020576 (s)