News Flash:

Parjoale din carne de vita - O reteta care iti pune sangele in miscare

19 August 2016
1661 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 gr carne de vita macra usoara
3/4 lingurita oregano uscat
1 ceapa mica, taiata cuburi
1/2 lingurita praf de usturoi
1 liniuta sos de ardei iute, sau dupa gust
1 1/2 lingurita condimente italiene
3/4 lingurita fulgi de ardei rosu zdrobit
1/4 ceasca branza parmezan rasa
1 1/2 linguri de sos Worcestershire
1/3 cana lapte degresat
1/2 cana de pesmet condimentat
1/2 lingurita sare de mare

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 200 grade Celsius.
Se pune carnea de vita intr-un bol in care se amesteca bine cu sare, ceapa, usturoi, condimente italiene, oregano, fulgii de ardei rosu, sosul de ardei iute si sosul Worcestershire. Se adauga lapte, branza parmezan si pesmet. Se amesteca pana cand obtineti o pasta uniforma, apoi modelati cu mainile mai multe perisoare de 1.3 cm, si  asezati-le pe o foaie de copt.
Preincalziti in prealabil cuptorul. Puneti chiftelutele Nirvana inauntru, la coacere, pana cand nu mai sunt roz in centru, si tineti-le intre 20-25 de minute.
Merg bine servite pe muzica lui Nirvana, pe un platou la care puteti adauga pireu de cartofi, pentru un meniu rock complet.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

parjoale chiftelute parjoale vita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1737 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020532 (s)