News Flash:

Parjoale de pui

8 Aprilie 2011
3423 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7538 RON (+0.0029)
USD: 4.2013 RON (+0.0025)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Parjoale de pui
Ingrediente: 100 ml lapte de vaca, 50 g de paine alba, 40 ml ulei de floarea soarelui, 1 ou, 300 g piept de pui, 0.5 lingurita de sare, 40 g unt, 4 linguri de pesmet, 0.3 lingurita piper negru. Mod de preparare: Se taie pieptul de pui bucati. Între timp se înmoaie pâinea alba în lapte. Cu ajutorul unui blender maruntiti carnea cu pâinea înmuiata în lapte, se adauga sare si piper dupa gust. Amestecam ingredientele pâna se omogenizeaza. Din carnea tocata modelam pârjoale, în mijlocul fiecarei pârjoale punem o bucata de unt. Fiecare pârjoala se da prin pesmet, dupa care prin ou batut si iar prin pesmet. Prajim pârjoalele în ulei încins pe ambele parti pâna se rumenesc. Se pot servi cu piure de cartofi si legume.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ton turta nuci pecan unt pesmet
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1735 viz    0 com
1218 viz    0 com
1498 viz    0 com
1442 viz    0 com
2626 viz    0 com
1398 viz    0 com
1209 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1349 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013709 (s)