News Flash:

Parjoale de pui

8 Aprilie 2011
3373 Vizualizari | 0 Comentarii
Parjoale de pui
Ingrediente: 100 ml lapte de vaca, 50 g de paine alba, 40 ml ulei de floarea soarelui, 1 ou, 300 g piept de pui, 0.5 lingurita de sare, 40 g unt, 4 linguri de pesmet, 0.3 lingurita piper negru. Mod de preparare: Se taie pieptul de pui bucati. Între timp se înmoaie pâinea alba în lapte. Cu ajutorul unui blender maruntiti carnea cu pâinea înmuiata în lapte, se adauga sare si piper dupa gust. Amestecam ingredientele pâna se omogenizeaza. Din carnea tocata modelam pârjoale, în mijlocul fiecarei pârjoale punem o bucata de unt. Fiecare pârjoala se da prin pesmet, dupa care prin ou batut si iar prin pesmet. Prajim pârjoalele în ulei încins pe ambele parti pâna se rumenesc. Se pot servi cu piure de cartofi si legume.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ton turta nuci pecan unt pesmet
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1695 viz    0 com
1176 viz    0 com
1445 viz    0 com
1351 viz    0 com
2352 viz    0 com
1346 viz    0 com
1168 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1486 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013649 (s)