News Flash:

Parjoale de post

27 Noiembrie 2018
900 Vizualizari | 0 Comentarii

Postul a inceput de curand, asa ca avem nevoie de inspiratie, in bucatarie, pentru a-l putea duce la bun sfarsit, ramanand sanatosi. Reteta de astazi este gustoasa si deloc grea de preparat.

Ingrediente: 450 g de paine alba si neagra, 150 g de morcov, 100 grame de ciuperci albe, sare si piper, dupa gust, o bucata de ceapa alba, un buchetel de marar, un buchetel de patrunjel, o lingura mare de gris, 3 catei de usturoi, faina alba, ulei, un varf de lingura de bicarbonat alimentar.

Mod de preparare: Inmoaie painea in apa. Scurge bine si daca observi, la pipait, ca nu s-a inmuiat bine coaja de paine, inlatur-o. Da prin robot ciupercile crude, pe care le-ai curatat si spalat in prealabil. Impreuna cu ciupercile toaca si ceapa si usturoiul, marunt.

Schimba cutitul cu razatoarea mica de la robot si da prin el morcovul. In vasul in care ai pus painea inmuiata, rastoarna ciupercile, ceapa, usturoul si morcovul, din cuva robotului. Potriveste de sare, piper, adauga verdeata tocata , grisul si bicarbonatul. Fa bilute in faina si prajeste-le in ulei mult. Mananca-le asa sau cu un sos.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

reteta post parjoale post chiftele post
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1700 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017643 (s)