News Flash:

Parjoale de peste

14 Iunie 2011
1799 Vizualizari | 0 Comentarii
Parjoale de peste
Ingrediente: 1 kg peste file 4 oua 2 fire ceapa verde 2 fire usturoi verde marar 100 g fulgi de porumb sare piper ulei Mod de preparare: Pestele se toaca si pe rand se adauga toate ingredientele. Cu o lingura se ia umplutura si se prajeste in ulei incins. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://retete-online.net
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

almette marar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1160 viz    0 com
1222 viz    0 com
1884 viz    0 com
1133 viz    0 com
2754 viz    0 com
1093 viz    0 com
1066 viz    0 com
4913 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1800 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018712 (s)