News Flash:

Parjoale de casa, din carne de curcan

10 August 2017
1006 Vizualizari | 0 Comentarii
Cu cat parjoalele vor avea mai mult usturoi, cu atat mai gustoase. Poti adauga in compozitia lor, dupa gust, rosii uscate sau parmezan.

Ingrediente:

3 oua
6-7 catei de usturoi
1 praf de sare
500 g carne tocata de curcan
200 g pesmet
50 g parmezan
200 g spanac tocat
½ ceapa
50 g rosii uscate
ulei, pentru prajit
piper

Mod de preparare:

Amesteci carnea cu usturoiul pisat, ouale, pesmetul, parmezanul ras, spanacul tocat, ceapa si rosiile tocate. Condimentezi cu sare si piper, dupa gust, si formezi parjoalele cu mana umeda, pe care le rumenesti in ulei pana cand devin aurii pe ambele parti. Le scoti pe servete de hartie, pentru a se absorbi excesul de ulei.

preluat de pe clickpoftabuna
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

usturoi rosii uscate
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1647 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013524 (s)