News Flash:

Parjoale cu carne

15 Octombrie 2013
1857 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 gr carne tocata
2 morcovi
1 cartof
2 legaturi ceapa verde
2 legturi usturoi verde
1 legatura patrunjel verde
sare
2 oua

Mod de preparare:

Se curata legumele si se spala, se toaca marunt, cartoful si morcovul se dau prin razatoarea mica, se amesteca impreuna cu carnea, se patriveste de sare si la urma se pun ouale, se fac bilute sau ouale, dupa preferinta, apoi se coc in ulei incins.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1001 viz    0 com
1708 viz    0 com
2078 viz    0 com
2022 viz    0 com
2696 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1491 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019224 (s)