News Flash:

Parfait de visine

8 Aprilie 2011
1276 Vizualizari | 0 Comentarii
Parfait de visine
Ingrediente: 3 albusuri de ou, 3 galbenusuri de ou, 200 g zahar, 300 g visine, 100 g zmeura, 350 ml frisca de 30-33%, 125 g Mascarpone Mod de preparare: În albusurile de ou, se adauga 3 linguri de apa si 150 g de zahar, vasul cu albusuri se pune peste o cratita unde fierbe apa. Se bat albusurile cu un mixer primele 4 minute la o viteza redusa, restul de 4 minute la viteza mare. Apoi se ia vasul de pe cratita unde fierbea apa si se bate înca patru minute, pâna când amestecul se raceste. Se bat galbenusurile cu restul zaharului. Cu ajutorul blenderului maruntiti visinele congelate. Se bate frisca cu mascarpone pâna se formeaza o masa omogena. Cu foarte mare atentie amestecati tot ce avem (albusurile si galbenusurile batute, frisca si visinile). Se adauga zmeura si se da amestecul în congelator pentru o ora-doua.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

placinta caramel amidon banana gheata bucataria internationala
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1397 viz    0 com
1225 viz    0 com
5355 viz    0 com
3174 viz    0 com
1217 viz    0 com
5944 viz    0 com
3970 viz    0 com
4931 viz    0 com
2383 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1543 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013141 (s)