News Flash:

Parfait de visine

8 Aprilie 2011
1393 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7525 RON (-0.0044)
USD: 4.1872 RON (-0.0159)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Parfait de visine
Ingrediente: 3 albusuri de ou, 3 galbenusuri de ou, 200 g zahar, 300 g visine, 100 g zmeura, 350 ml frisca de 30-33%, 125 g Mascarpone Mod de preparare: În albusurile de ou, se adauga 3 linguri de apa si 150 g de zahar, vasul cu albusuri se pune peste o cratita unde fierbe apa. Se bat albusurile cu un mixer primele 4 minute la o viteza redusa, restul de 4 minute la viteza mare. Apoi se ia vasul de pe cratita unde fierbea apa si se bate înca patru minute, pâna când amestecul se raceste. Se bat galbenusurile cu restul zaharului. Cu ajutorul blenderului maruntiti visinele congelate. Se bate frisca cu mascarpone pâna se formeaza o masa omogena. Cu foarte mare atentie amestecati tot ce avem (albusurile si galbenusurile batute, frisca si visinile). Se adauga zmeura si se da amestecul în congelator pentru o ora-doua.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

placinta caramel amidon banana gheata bucataria internationala
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1507 viz    0 com
1315 viz    0 com
5476 viz    0 com
3329 viz    0 com
1328 viz    0 com
6027 viz    0 com
4083 viz    0 com
5152 viz    0 com
2483 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1583 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019005 (s)