News Flash:

Parfait de visine

8 Aprilie 2011
1120 Vizualizari | 0 Comentarii
Parfait de visine
Ingrediente: 3 albusuri de ou, 3 galbenusuri de ou, 200 g zahar, 300 g visine, 100 g zmeura, 350 ml frisca de 30-33%, 125 g Mascarpone Mod de preparare: În albusurile de ou, se adauga 3 linguri de apa si 150 g de zahar, vasul cu albusuri se pune peste o cratita unde fierbe apa. Se bat albusurile cu un mixer primele 4 minute la o viteza redusa, restul de 4 minute la viteza mare. Apoi se ia vasul de pe cratita unde fierbea apa si se bate înca patru minute, pâna când amestecul se raceste. Se bat galbenusurile cu restul zaharului. Cu ajutorul blenderului maruntiti visinele congelate. Se bate frisca cu mascarpone pâna se formeaza o masa omogena. Cu foarte mare atentie amestecati tot ce avem (albusurile si galbenusurile batute, frisca si visinile). Se adauga zmeura si se da amestecul în congelator pentru o ora-doua.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

placinta caramel amidon banana gheata bucataria internationala
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1290 viz    0 com
1145 viz    0 com
5219 viz    0 com
2951 viz    0 com
1117 viz    0 com
5860 viz    0 com
3875 viz    0 com
4671 viz    0 com
2275 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1542 (s) | 35 queries | Mysql time :0.019682 (s)