News Flash:

Parfait cu stafide

1 Iunie 2012
2238 Vizualizari | 0 Comentarii
Parfait cu stafide
Ingrediente:

1 cutie Parfait instant
100 ml lapte rece
30 grame stafide
100 ml smantana dulce pentru frisca rece
1 lingurita esenta de rom

Mod de preparare:


Se pun la inmuiat in rom stafidele pentru aproximativ o jumatate de ora. In paralel, laptele şi smantana se amesteca bine cu praful de Parfait şi se omogenizeaza timp de 3 minute cu mixerul. Dupa ce compozitia capata o consistenta cremoasa, se adauga şi stafidele şi esenta de rom şi se amesteca din nou.

Formele in care vrei sa pui amestecul, fie ca vorbim de bolul de inghetata sau forme mici de chec, se captuşesc cu folii de prospetime, iar apoi se umplu cu Parfait-ul şi se acopera cu aceeaşi folie. Compozitia rezultata se congeleaza 4 ore.

Pentru servire, se scoate din forma, se indeparteaza folia şi se taie felii de 2- 3cm. Se decoreaza cu frsca şi stafide.

sursa: eva
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

parfait lapte stafide smantana dulce frisca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2365 viz    0 com
2086 viz    0 com
3368 viz    0 com
2484 viz    0 com
2257 viz    0 com
7418 viz    0 com
1070 viz    0 com
2153 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1664 (s) | 23 queries | Mysql time :0.028868 (s)