News Flash:

Parfait cu stafide

1 Iunie 2012
2174 Vizualizari | 0 Comentarii
Parfait cu stafide
Ingrediente:

1 cutie Parfait instant
100 ml lapte rece
30 grame stafide
100 ml smantana dulce pentru frisca rece
1 lingurita esenta de rom

Mod de preparare:


Se pun la inmuiat in rom stafidele pentru aproximativ o jumatate de ora. In paralel, laptele şi smantana se amesteca bine cu praful de Parfait şi se omogenizeaza timp de 3 minute cu mixerul. Dupa ce compozitia capata o consistenta cremoasa, se adauga şi stafidele şi esenta de rom şi se amesteca din nou.

Formele in care vrei sa pui amestecul, fie ca vorbim de bolul de inghetata sau forme mici de chec, se captuşesc cu folii de prospetime, iar apoi se umplu cu Parfait-ul şi se acopera cu aceeaşi folie. Compozitia rezultata se congeleaza 4 ore.

Pentru servire, se scoate din forma, se indeparteaza folia şi se taie felii de 2- 3cm. Se decoreaza cu frsca şi stafide.

sursa: eva
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

parfait lapte stafide smantana dulce frisca
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2315 viz    0 com
2024 viz    0 com
3321 viz    0 com
2445 viz    0 com
2222 viz    0 com
7274 viz    0 com
1041 viz    0 com
2097 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1634 (s) | 23 queries | Mysql time :0.038293 (s)