News Flash:

Pare de COFETARIE, dar e de casa! Si mult mai buna! Deloc greu de facut, o sa o adori. Tarta cu branza si mango

9 Ianuarie 2017
27973 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru blat:
100 g biscuiti sfaramiciosi, cu cacao
30 g unt

Pentru umplutura:
500 g branza de vaci
50 g zahar
2 oua
coaja unei lamai
1 lingura amidon
1 lingura smantana

Pentru garnitura de fructe:
400 g mango
2 foi gelatina
4 linguri zahar
40 ml apa

Pentru decor:
1 tub frisca

Mod de preparare:

1. Se maruntesc biscuitii si se amesteca cu untul topit. O forma se unge cu unt si se pune acest amestec, tasandu-l bine pentru a deveni o baza solida.
2. Branza se mixeaza cu smantana, iar galbenusurile se mixeaza cu zaharul. Se adauga apoi branza, coaja de lamaie si amidonul. Se bat albusurile spuma si se adauga si ele. Se amesteca si apoi se pune crema de branza peste stratul de biscuiti. Se da la cuptor pentru 45 de minute. Se lasa apoi sa se raceasca.
3. Se face garnitura de mango pentru care fructele bine coapte se mixeaza cu zaharul obtinand un piure. Gelatina se inmoaie in apa rece pentru 5 minute, apoi se incalzeste amestecul. Cand incepe sa fiarba, se toarna peste piureul de mango. Se amesteca si se varsa peste branza.
4. Se da tarta la rece pentru 4 ore, iar inainte de servire se orneaza cu frisca.

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tarta branza tarta mango tarta usoara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1625 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024045 (s)