News Flash:

Papricas din carne de gaina

22 Mai 2019
384 Vizualizari | 0 Comentarii

Ingrediente:

  • carne de gaina de casa
  • ulei de floarea soarelui sau untura
  • faina alba de grau
  • ceapa
  • frunze de patrunjel
  • sare
  • piper
  • boia
  • ardei

Mod de preparare:

Carnea de gaina se transeaza in bucati. Intr-o cratita mare, se pune ulei incins la foc mic. Se adauga ceapa alba, taiata marunt, si se lasa in ulei pana ajunge la un aspect cristalin (lucios). Se mai adauga ardei taiat marunt, se lasa se inmoaie, dupa aceea se pun: boia dulce, piper si sare, toate dupa gust. In compozitia de mai sus, se pune carnea de gaina, amestecand usor timp de 5 minute. Pe toate acestea, se toarna apa, care sa le acopere cam cu doua degete.
Se acopera cratita si se lasa la fiert timp de o ora.
Degustarea papricasului se face in repetate randuri, pentru a ne da seama daca carnea e fiarta si condimentata.
La final, se face o dresatura cu faina alba, amestecandu-se pentru a nu se face cocoloase.
Inainte de servire, se presara patrunjel verde taiat marunt.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

papricas gaina reteta papricas
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1692 (s) | 34 queries | Mysql time :0.015826 (s)