News Flash:

Papricas de pui cu ciuperci

13 Septembrie 2013
5265 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g tacamuri de pui
100 g ciuperci
3 cepe mari albe, ulei
boia
sare
piper dupa gust
2 ling de faina
150g smantana
patrunjel verde
100 ml apa

Mod de preparare:

Se taie ceapa marunt, se caleste in putin ulei, apoi se adauga boia dulce; carnea bine spalata se pune peste ceapa si se condimenteaza, ciupercutele se taie felii si se adauga peste carne; daca nu lasa suficienta apa ciupercile se adauga 100 ml apa calda pentru a putea fierbe carnea. Cand carnea este fiarta se adauga sosul de faina si smantana si se presara patrunjel verde tocat. Se serveste cu mamaliga calda.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

boia patrunjel verde boia dulce mamaliga calda
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1902 viz    0 com
4842 viz    0 com
2527 viz    0 com
3447 viz    1 com
1907 viz    0 com
2223 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1522 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013794 (s)