News Flash:

Papricas cu pui si boia dulce

5 Martie 2014
1059 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 buc. piept de pui dezosate (se poate face si cu carne de vitel)
1 cana de faina
1 ou
3 linguri de ulei
sos de rosii
sare
2 linguri praf de boia dulce

Mod de preparare:

Puiul se taie cubulete si se fierbe in apa cu putina sare. Separat, se prepara galustile de faina astfel: se amesteca faina cu uleiul si oul, se ia aluat cu o lingurita si se pune intr-o oala cu apa clocotita. Se tin pe foc pana se ridica la suprafata (atunci sunt fierte). Peste pui se adauga sosul de rosii si praful de boia si se sareaza dupa gust. La sfarsit se adauga galustile si se amesteca usor, sa nu se sfarame.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete papricas papricas pui retete unguresti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1028 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011594 (s)