News Flash:

Pappardelle porcini

14 Iunie 2011
1209 Vizualizari | 0 Comentarii
Pappardelle porcini
Ingrediente: 150 g pappardelle 200 g ciuperci brune-porcini 70 g sunculita 100 ml smantana 1 ceapa mica rosie 1/2 legatura patrunjel 2 linguri ulei de masline sare piper 2 linguri parmezan ras cateva seminte de pin Mod de preparare: Pastele le-am fiert conform instructiunilor de pe ambalaj, cam 7 minute in apa cu sare. Le-am scos din apa si le-am trecut printr-un jet de apa. Am spalat si curatat ciupercile brune, dupa care le-am taiat feliute. Intr-o tigaie am pus cele 2 linguri de ulei de masline, am calit usor de tot ceapa rosie, dupa care am adaugat si sunculita. Dupa 1 minut au urmat si ciupercile taiate feliute, am mai lasat cateva minute pe foc sa se caleasca toate, dupa care am stins cu smantana lichida. Am potrivit de sare si piper, apoi am adaugat pastele, la sfarsit de tot am pus patrunjelul tocat. Am mai lasat 1 minut sa se imbine aromele, dupa care am transferat pastele pe o farfurie. Am presarat deasupra parmezanul ras si semintele de pin. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci brune-porcini sunculita curmala sarmale tort
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2316 viz    0 com
3942 viz    0 com
5450 viz    0 com
1104 viz    0 com
1052 viz    0 com
968 viz    0 com
995 viz    0 com
1148 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1531 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015523 (s)