News Flash:

Pappardelle cu somon si morcov

11 Octombrie 2011
1129 Vizualizari | 0 Comentarii
Pappardelle cu somon si morcov
Ingrediente: 300 gr paste in forma de fundite 175 gr somon afumat, taiat in fasiute foarte subtiri 2 morcovi mici, feliati foarte subtire 200 ml smantana 2 lingurite mustar dulce 1 lamaie mica ulei de masline piper sare Mod de preparare: Pastele Pappardelle se pun la fiert, in apa cu sare si putin ulei de masline. Morcovii se spala bine si se pun la fiert. Se asaza pe foc un vas, se adauga smantana, mustar si zeama de lamaie, se omogenizeaza, dupa care se opreste focul. Pastele fierte si bine scurse se pun intr-un castron mare, se adauga morcovii fierti, somonul tocat, sosul de smantana si mustar si se amesteca bine. La sfarsit se potriveste de sare si piper. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://gastronomie.ele.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Video


paste retete vegetariene paine italiana morcovi smantana trahana
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1595 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016871 (s)