News Flash:

Pappardelle cu ciuperci si sos de spanac

13 Septembrie 2011
1075 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6605 RON (+0.0077)
USD: 4.1120 RON (+0.0247)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Pappardelle cu ciuperci si sos de spanac
Ingrediente: 350 g pappardelle (paste fainoase in forma de panglici) 1 capatana de usturoi, nedesfacuta 175 g ciuperci asortate 1 lingura ulei de masline 1 ceapa mijocie, tocata marunt 225 g frunze de spanac 300 ml frisca lichida nebatuta (35% grasime) 1/2 zeama de lamaie sare piper parmezan Mod de preparare: Se coace usturoiul intreg la cuptor invelit in folie de aluminiu 15-20 minute, sa se inmoaie. Se fierb pastele conform instructiunilor de pe pachet, se scurg si se tin la cald. Se pune o tigaie cu ulei la incins si se adauga ceapa tocata pana se inmoaie. Se pun apoi ciupercile si miezul de usturoi si se inabusa inca 2 minute. Dupa aceea se adauga sucul de lamaie si se fierbe inca 2 minute. Se pun, amestecand, frunzele de spanac si frisca. Se potriveste de sare si piper si se mai tine pe foc pana cand frunzele de spanac s-au inmuiat usor. Inainte de servire, se presara parmezan. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci brune-porcini paste retete vegetariene usturoi gamberetti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1424 viz    0 com
1060 viz    0 com
941 viz    0 com
1625 viz    0 com
1151 viz    0 com
1376 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1710 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016900 (s)