News Flash:

Papara de paine cu rosii

7 August 2015
3125 Vizualizari | 1 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7612 RON (0.0000)
USD: 4.2560 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

400 g paine veche (de preferat paine de casa)
600 g rosii
1 ceapa
1 morcov
o ramura de telina
4 catei de usturoi
salvie (aproximativ 6-7 frunze)
busuioc (aproximativ 6-7 frunze)
6 linguri ulei extravirgin de lamaie
piper
sare

Mod de preparare:

Toaca ceapa, usturoiul, telina si morcovul foarte marunt. Le poti pune impreuna in robotul de bucatarie pentru a economisi timp. Opareste rosiile si apoi scoate-le intr-un vas cu apa rece. Acest proces te va ajuta sa le decojesti mai usor. Taie-le apoi in bucatele.

Pune intr-o oala 3 linguri de ulei si adauga legumele tocate. Caleste-le timp de 4-5 minute apoi adauga rosiile. Asezoneaza totul cu sare si piper si lasa-le sa fiarba timp de 20 de minute. Taie paine cubulete si coace-o in cuptor pana devine aurie.

Taie plantele aromatice si adauga-le impreuna cu painea peste rosiile care fierb. Completeaza totul cu 500 ml de apa si lasa sa fiarba timp de cinci minute. A final adauga restul de ulei.
Serveste preparatul cald sau rece, alaturi de crutoane de paine aromate cu ulei de masline, usturoi si busuioc.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

papara paine papara rosii retete italiene retete vara retete usoare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

6362 viz    1 com
3463 viz    0 com
17593 viz    0 com
3632 viz    0 com
3521 viz    2 com
28791 viz    1 com
25623 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1658 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015348 (s)