News Flash:

Papara cu carne si branza topita

5 Decembrie 2011
1662 Vizualizari | 0 Comentarii
Papara cu carne si branza topita
Zilele acestea vreau sa incerc reteta de mai jos. Dupa cum arata, e foarte usor de pregatit si foooarte gustoasa! Ingrediente: cateva felii de piept de pui afumat 3 oua putin unt 3 felii de branza topita Mod de preparare: Mai intai, intr-o farfurie plata se taie pieptul de pui in felii subtiri, iar apoi se rumeneste in putin unt la foc mic, vreo 2-3 minute. Dupa aceea se adauga ouale direct in tigaie si se amesteca. Cand acestea din urma sunt gata, se pune branza topita, amesteca si se mai lasa vreun minut pe foc. sursa reteta: bucataras.ro sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1525 viz    0 com
3042 viz    0 com
1597 viz    0 com
2294 viz    0 com
1092 viz    0 com
1389 viz    0 com
1785 viz    0 com
4751 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1606 (s) | 35 queries | Mysql time :0.020112 (s)