News Flash:

Papanasi prajiti

13 Aprilie 2011
3242 Vizualizari | 0 Comentarii
Papanasi prajiti
Ingrediente: 300 g branza de vaci 1 ou o lingura zahar 130 g faina 1/2 pachet praf de copt o lingura gris coaja de lamaie un plic zahar vanilat 2 picaturi esenta de rom ulei pentru prajit zahar pudra vanilat pentru pudrat smantana dulceata (de preferat de afine) Mod de preparare: Mixam branza cu zaharul, oul si aromele, adaugam faina si grisul. Modelam bile (cu mana trecuta prin faina, deoarece compozitia este de consistenta moale). Le asezam pe o tava tapetata cu faina. Apasam pe mijloc pentru a obtine un orificiu (ca sa se friga uniform in interior). Incingem uleiul in tigaie, rumenim papanasii pe ambele parti. Scoatem din tigaie pe un servet de hartie apoi pudram. Servim simple sau cu smantana si dulceata de afine (sau orice alta dulceata).
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

frigarui
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1421 viz    0 com
1898 viz    0 com
4404 viz    0 com
2674 viz    0 com
2626 viz    0 com
5643 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1559 (s) | 35 queries | Mysql time :0.020785 (s)