News Flash:

Papanasi in doi pasi - Cel mai iubit desert traditional

1 Iunie 2017
3402 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 gr branza proaspata de vaci
100 gr branza telemea sarata
3 oua
3 linguri cu varf de zahar
3 plicuri zahar vanilat
3 linguri cu varf de pesmet
coaja rasa si zeama de la o lamaie
1 lingurita rasa cu bicarbonat de sodiu
350 gr faina
ulei pentru prajit

Citeste si Cum se fac papanasii cu branza si sos de vanilie

Pentru servit:
smantana
dulceata

Mod de preparare:

Daca nu v-ati incumetat sa preparati pana acum papanasi acasa, este timpul sa o faceti pentru ca se prepara extrem de usor.
Iar reteta, sigur este pe placul tuturor.
Amestecati branzeturile cu zaharul, zaharul vanilat, coaja rasa de lamaie si ouale, adaugati bicarbonatul stins in zeama de la lamaie, apoi incorporati faina si pesmetul.
Omogenizati si lasati aluatul sa se odihneasca 10 minute, apoi modelati papanasii si prajiti-i in ulei incins.
Serviti-i calzi cu smantana si dulceata preferata.

sursa: a1
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zahar vanilat faina pentru servit
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1879 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021441 (s)