News Flash:

Papanasi cu stafide si rahat

14 Iunie 2011
1247 Vizualizari | 0 Comentarii
Papanasi cu stafide si rahat
Ingrediente: 600 gr branza de vaci 50 gr de zahar 3 pliculete zahar vanilat 1 ou 50 g de stafide inmuiate in coniac 100 g de rahat aromat 4 linguri de faina 4 linguri de gris 1lingurita de coaja rasa de lamaie Mod de preparare: Branza se piseaza usor cu furculita, dupa care se adauga oul. Se amesteca si apoi se pune zaharul, zaharul vanilat, grisul, un praf de sare si faina. Se amesteca bine pana se omogenizeaza. Rahatul se taie marunt si se adauga in compozitie impreuna cu stafidele tinute in coniac si coaja de lamaie. Din aluat se formeaza bilute, se trec prin faina, se face o gaurica in centrul bilutei si se pun prajit in ulei incins. Se prajesc la foc mic, pana cand sunt rumeniti pe ambele parti. Se servesc cu smantana si cu dulceata de visine sau afine. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa fotografie: http://www.retete-gustoase.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

sirop frigarui riesling sec
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1328 viz    0 com
2537 viz    1 com
4146 viz    0 com
2319 viz    0 com
1512 viz    0 com
1191 viz    0 com
2524 viz    0 com
1861 viz    0 com
2329 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1519 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018751 (s)