News Flash:

Papanasi cu stafide si dulceata

20 Noiembrie 2013
1291 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 g branza dulce de vaca
2 oua
3 linguri zahar
1 plic zahar vanilat
1 varf de sare
1 plic praf de copt
200 g faina
ulei
50 g stafide
smantana
dulceata de cirese pentru decor

Mod de preparare:

Branza se amesteca cu zahar, ou, zahar vanilat, sare si stafide (dupa ce acestea au stat in prealabil in apa rece). Se adauga faina amestecata cu praful de copt. Aluatul trebuie sa aiba o consistenta moale, dar si pufoasa. Se modeleaza aluatul in forma de covrig, de bilute si se adauga rand pe rand in uleiul incins. Se servesc cu smantana si dulceata.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1577 (s) | 23 queries | Mysql time :0.024484 (s)