News Flash:

Papanasi cu mac

29 Iunie 2011
1212 Vizualizari | 0 Comentarii
Papanasi cu mac
Ingrediente: 250 g cartofi 250 g branza de vaci 100 g faina 1 ou 1 lingura zahar 1 praf de sare ulei 6 linguri mac macinat 2 linguri zahar pudra Mod de preparare: Se curata cartofii si se pun la fiert in apa cu sare timp de 25 de minute. Se paseaza si se amesteca cu branza de vaci, ou, 2 linguri de faina, gris, zahar si sare. Se obtine un aluat omogen. Se face cate o bila din aluat si se tavaleste prin faina, apoi se freaca intre palme ca sa se alungeasca. Se incinge uleiul in tigaie si se rumenesc papanasii. Se scot pe servetel. Se presara mac si zahar pudra. sursa articol: http://www.reteteculinare.ro sursa fotografie: http://www.retete-gustoase.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

frigarui floarea soarelui zahar vanilat ulei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3184 viz    0 com
8820 viz    0 com
10033 viz    0 com
1090 viz    0 com
2469 viz    0 com
1416 viz    0 com
7431 viz    0 com
1094 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1492 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013717 (s)