News Flash:

Papanasi cu mac

29 Iunie 2011
1146 Vizualizari | 0 Comentarii
Papanasi cu mac
Ingrediente: 250 g cartofi 250 g branza de vaci 100 g faina 1 ou 1 lingura zahar 1 praf de sare ulei 6 linguri mac macinat 2 linguri zahar pudra Mod de preparare: Se curata cartofii si se pun la fiert in apa cu sare timp de 25 de minute. Se paseaza si se amesteca cu branza de vaci, ou, 2 linguri de faina, gris, zahar si sare. Se obtine un aluat omogen. Se face cate o bila din aluat si se tavaleste prin faina, apoi se freaca intre palme ca sa se alungeasca. Se incinge uleiul in tigaie si se rumenesc papanasii. Se scot pe servetel. Se presara mac si zahar pudra. sursa articol: http://www.reteteculinare.ro sursa fotografie: http://www.retete-gustoase.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

frigarui floarea soarelui zahar vanilat ulei
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3104 viz    0 com
8719 viz    0 com
9938 viz    0 com
1036 viz    0 com
2400 viz    0 com
1388 viz    0 com
7330 viz    0 com
1063 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1656 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018968 (s)