News Flash:

Papanasi cu iaurt

1 Aprilie 2011
3201 Vizualizari | 0 Comentarii
Papanasi cu iaurt
Ingrediente: - 600 ml iaurt gras - 150 g gris - 100 g pesmet - 100 g unt - 3 oua - 50 ml ulei - 100-150 g zahar pudra vanilat - coaja de lamaie - sare Mod de preparare: 1. Se freaca untul moale cu gris, sare si coaja de lamaie. Se adauga ouale unul cate unul si se incorporeaza bine. La final se adauga iaurtul si se pune compozitia pe aragaz la foc mediu, amestecand in continuu, cca 10 minute sau pana cand grisul se umfla. 2. Se lasa sa se racoreasca putin. Intre timp se prajeste pesmetul in ulei si se lasa sa se raceasca. Se formeaza papanasi sub forma de bile, cu ajutorul a doua linguri. Se dau prin pesmet si se aseaza intr-o tava de cuptor tapetata cu hartie de copt. Se pudreaza cu zahar pudra vanilat si se dau la cuptor 5 minute. Se servesc fierbinti.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

frigarui mere
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2552 viz    0 com
3766 viz    1 com
1534 viz    0 com
1490 viz    0 com
1452 viz    0 com
1432 viz    0 com
1186 viz    0 com
3078 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1546 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013086 (s)