News Flash:

Papanasi cu iaurt

1 Aprilie 2011
3031 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6572 RON (+0.0022)
USD: 3.9685 RON (-0.0089)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Papanasi cu iaurt
Ingrediente: - 600 ml iaurt gras - 150 g gris - 100 g pesmet - 100 g unt - 3 oua - 50 ml ulei - 100-150 g zahar pudra vanilat - coaja de lamaie - sare Mod de preparare: 1. Se freaca untul moale cu gris, sare si coaja de lamaie. Se adauga ouale unul cate unul si se incorporeaza bine. La final se adauga iaurtul si se pune compozitia pe aragaz la foc mediu, amestecand in continuu, cca 10 minute sau pana cand grisul se umfla. 2. Se lasa sa se racoreasca putin. Intre timp se prajeste pesmetul in ulei si se lasa sa se raceasca. Se formeaza papanasi sub forma de bile, cu ajutorul a doua linguri. Se dau prin pesmet si se aseaza intr-o tava de cuptor tapetata cu hartie de copt. Se pudreaza cu zahar pudra vanilat si se dau la cuptor 5 minute. Se servesc fierbinti.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

frigarui mere
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2392 viz    0 com
3638 viz    1 com
1403 viz    0 com
1440 viz    0 com
1348 viz    0 com
1334 viz    0 com
1123 viz    0 com
2950 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1533 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013267 (s)