News Flash:

Papanasi cu dulceata

27 August 2012
4311 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 g branza dulce de vaca
2 oua
3 linguri zahar
1 plic zahar vanilat
1 varf de sare
1 plic praf de copt
200 g faina
ulei
50 g stafide
smantana
dulceata de cirese pentru decor


Mod de preparare:

Branza se amesteca cu zahar, ou, zahar vanilat, sare si stafide (dupa ce acestea au stat in prealabil in apa rece). Se adauga faina amestecata cu praful de copt. Aluatul trebuie sa aiba o consistenta moale, dar si pufoasa. Se modeleaza aluatul in forma de covrig, de bilute si se adauga rand pe rand in uleiul incins. Se servesc cu smantana si dulceata.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua zahar zahar vanilat sare faina ulei stafide
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3196 viz    0 com
2179 viz    0 com
2498 viz    0 com
3016 viz    0 com
3926 viz    0 com
2739 viz    0 com
5882 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1665 (s) | 34 queries | Mysql time :0.033597 (s)