News Flash:

Papanasi cu dulceata

27 August 2012
4271 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 g branza dulce de vaca
2 oua
3 linguri zahar
1 plic zahar vanilat
1 varf de sare
1 plic praf de copt
200 g faina
ulei
50 g stafide
smantana
dulceata de cirese pentru decor


Mod de preparare:

Branza se amesteca cu zahar, ou, zahar vanilat, sare si stafide (dupa ce acestea au stat in prealabil in apa rece). Se adauga faina amestecata cu praful de copt. Aluatul trebuie sa aiba o consistenta moale, dar si pufoasa. Se modeleaza aluatul in forma de covrig, de bilute si se adauga rand pe rand in uleiul incins. Se servesc cu smantana si dulceata.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua zahar zahar vanilat sare faina ulei stafide
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3135 viz    0 com
2132 viz    0 com
2470 viz    0 com
2962 viz    0 com
3884 viz    0 com
2677 viz    0 com
5824 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1624 (s) | 23 queries | Mysql time :0.027230 (s)