News Flash:

Papagayo

17 Iunie 2011
1238 Vizualizari | 0 Comentarii
Papagayo
Ingrediente: 4 cl suc de portocale 2 cl Cointreau 1 cl sirop de grenadine 2 cl rachiu Mirabella 1 cl Curacao albastru limeta cirese de cocktail Mod de preparare: Se pune un cub de gheata intr-un pahar pentru bauturi lungi, se toarna in el sucul de portocale si Cointreau, apoi se amesteca. Intr-un alt pahar se amesteca Curacao-ul cu rachiu Mirabella, apoi se adauga usor cu lingura peste bautura cu suc de portocale. Se decoreaza cu limeta cu cirese.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rom alb fasole neagra xuxu 10 tonic gin tonic
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1141 viz    0 com
1046 viz    0 com
993 viz    0 com
925 viz    0 com
1164 viz    0 com
1178 viz    0 com
1183 viz    0 com
943 viz    0 com
1200 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1529 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011288 (s)