News Flash:

Panna cotta cu vanilie

28 Decembrie 2011
1921 Vizualizari | 0 Comentarii
Panna cotta cu vanilie
Ingrediente:

300 g iaurt de vanilie
1 lingura gelatina (sub forma de pudra)
2 batoane de scortisoara
1 cana cu lapte
50 ml apa clocotita

Mod de preparare:


Laptele se pune la fiert impreuna cu batoanele de scortisoara. Dupa ce a dat in clocot se ia de pe foc, se lasa un pic la racit si se indeparteaza scortisoara. Dupa aceea se amesteca cu iaurtul intr-un bol, iar in altul apa clocotita cu gelatina. Se amesteca cu o furculita pana cand se dizolva gelatina. Apoi se incorporeaza iaurtul si se amesteca pana se obtine o compozitie fina. Compozitia se pune in pahare, se acopera si dau la frigider peste noapte. Cand sunt gata de servire se scot si se intorc pe farfurioare. Se servesc dupa preferinte, cu sirop sau gem de fructe.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

gelatina lapte apa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1552 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019536 (s)