News Flash:

Panna cotta cu lime si mango

22 Noiembrie 2012
1818 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 gr smantana
1 mango
1 plic gelatina
50 gr zahar
1 pastaie vanilie (sau 1 lingurita esenta/extract)
1 lime

Mod de preparare:

Pune gelatina la inmuiat in apa rece, mai putin 1/4 din cantitate. Incalzeste smantana cu zaharul, vanilia si putina coaja de lime pana da in clocot. Pune smantana deoparte si cand s-a mai racit putin adauga gelatina scursa de apa. Toarna compozitia de panna cotta in 3 pahare si pune-le la frigider. Dupa 2 ore de stat la frigider, paseaza in blender mango-ul curatat si taiat bucati. Inmoaie restul de gelatina in apa rece. Fierbe piureul de mango astfel obtinut cu 2 linguri de zahar si putina zeama de lime si fierbe 8-10 minute pana a scazut putin. Lasa piureul sa se raceasca putin apoi amesteca gelatina scursa. Toarna piureul de mango peste panna cotta si mai lasa la frigider 2-3 ore. Serveste cu fructe proaspete pe deasupra.

sursa: Panna cotta cu lime si mango
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mango gelatina zahar pastaie vanilie esenta extract lime panna cotta bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1706 (s) | 34 queries | Mysql time :0.034049 (s)