News Flash:

Panna cotta cu ciocolata si vanilie

18 Decembrie 2013
1310 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g frisca lichida
100 ml lapte
120 g ciocolata amaruie
10 g gelatina
2 linguri de zahar
o pastaie de vanilie

Mod de preparare:


Intai de toate punem gelatina in apa rece. Separat, radem ciocolata sau o rupem bucatele micute (eu le-am lasat si mai marisoare, ca faceam toata bucataria numai ciocolata) si o punem intr-o craticioara impreuna cu frisca, laptele, zaharul si pastaia de vanilie taiata in doua. Punem vasul pe aragaz la foc mic si amestecam cu o lingura de lemn, pina compozitia incepe sa fiarba si ciocolata s-a topit toata. Stingem focul, eliminam pastaia de vanilie, scurgem bine de apa gelatina pe care o punem in compozitie si tot cu ajutorul lingurii din lemn, amestecam pina aceasta din urma se dizolva toata. In castronele sau forme de muffins, punem compozitia de panna cotta, lasam sa se raceasca bine, acoperim cu folie transparenta si bagam in frigider pentru cel putin doua ore.
Asezam pe farfurie si decoram cum dorim.

Panna cotta cu ciocolata recomandata de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1798 (s) | 34 queries | Mysql time :0.029564 (s)