News Flash:

Panini

24 Mai 2011
1144 Vizualizari | 0 Comentarii
Panini
Ingrediente: 150 ml apa calduta 100 ml lapte 10 g drojdie uscata 1 lingurita sare 1 lingurita zahar 3 linguri ulei 500 g faina Mod de preparare: Aluatul l-am facut la masina de paine, programul de framantare + dospire. Se rastoarna aluatul pe masa usor infainata si se imparte in 12 bilute. Fiecare bila de aluat se modeleaza sub forma de painita, dupa care le punem in tava tapetata cu hartie de copt. Lasam la dospit inca o jumatate de ora. Fiecare painita se cresteaza din loc in loc, apoi se unge cu galbenus desfacut cu putin lapte. Se dau la cuptor pana se rumenesc.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lapte diverse paine zahar faina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1727 viz    0 com
1220 viz    0 com
1008 viz    0 com
949 viz    0 com
1127 viz    0 com
1122 viz    0 com
1485 viz    0 com
967 viz    0 com
1096 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1582 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019984 (s)