News Flash:

Panini

24 Mai 2011
1172 Vizualizari | 0 Comentarii
Panini
Ingrediente: 150 ml apa calduta 100 ml lapte 10 g drojdie uscata 1 lingurita sare 1 lingurita zahar 3 linguri ulei 500 g faina Mod de preparare: Aluatul l-am facut la masina de paine, programul de framantare + dospire. Se rastoarna aluatul pe masa usor infainata si se imparte in 12 bilute. Fiecare bila de aluat se modeleaza sub forma de painita, dupa care le punem in tava tapetata cu hartie de copt. Lasam la dospit inca o jumatate de ora. Fiecare painita se cresteaza din loc in loc, apoi se unge cu galbenus desfacut cu putin lapte. Se dau la cuptor pana se rumenesc.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lapte diverse paine zahar faina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1757 viz    0 com
1258 viz    0 com
1037 viz    0 com
977 viz    0 com
1161 viz    0 com
1148 viz    0 com
1519 viz    0 com
998 viz    0 com
1134 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1495 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014329 (s)