News Flash:

Pangasius cu piure de conopida si sfecla rosie

31 Ianuarie 2012
2440 Vizualizari | 0 Comentarii
Pangasius cu piure de conopida si sfecla rosie
Ingrediente:

conopida
pangasius
ardei rosu
sare
3 linguri de zahar
3 linguri de sos de peste
apa
sfecla rosie
zeama de lamaie
frunze de salata

Mod de preparare:


Conopida care se fierbe in lapte, apoi se mixeaza si se condimenteaza dupa gust. Am condimentat pestele cu un amestec de sare si ardei rosu maruntit.
Intr-o tigaie, am pus 3 linguri de zahar, 3 linguri de sos de peste, o lingura apa, se pune pe foc, apoi se aseaza pestele condimentat in tigaie si se lasa sa fiarba 5 min. Eu, dupa aceasta operatie l-am asezat putin si pe grill.
Sfecla rosie, se curata de coaja, se feliaza rondele apoi betisoare, se pun intr-un bol, se stropesc cu putin ulei, sare si putina zeama de lamaie dupa gust.
Separat, se spala cateva frunze de salata, se toaca si se aseaza peste piureul de conopida, apoi sfecla rosie si pestele.
Pangasius cu piure de conopida si sfecla rosie pregatit de Dia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

conopida pangasius ardei rosu sare zahar apa sfecla rosie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4689 viz    0 com
1505 viz    0 com
2431 viz    0 com
1944 viz    0 com
1953 viz    0 com
1203 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1425 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022053 (s)