News Flash:

Panettone cu migdale si scortisoara

30 Martie 2012
1423 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6550 RON (-0.0039)
USD: 3.9774 RON (-0.0290)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Panettone cu migdale si scortisoara
Ingrediente:

400 g de panettone
1,2 l lapte
3 mere
200 g zahar
4 oua
75 g picromigdale
50 g unt
50 g amidon alimentar
un pachetel praf de copt
4 linguri rom
1 lingurita scortisoara praf
un varf de cutit de sare
 
Mod de preparare:
 
Rupem bucatele panettonele (poate fi si cozonac) si-l punem intr-un vas destul de incapator, iar deasupra turnam laptele si lasam asa pentru cel putin o ora.
Adaugam apoi picromigdalele macinate, merele curatate si taiate bucatele mici, zaharul, ouale, amidon alimentar cernut impreuna cu praful de copt, scortisoara, romul, sarea si amestecam pentru inceput cu o lingura de lemn, apoi mixam pentru a obtine o compozitie cit de cit, omogena. Intr-o tava rotunda cu diamnetrul de cca 30 cm, unsa cu unt, rasturnam toata compozitia, deasupra punem celalalt mar spalat si taiat feliute subtiri, untul ramas taiat bucatele si bagam tava in cuptorul preincalzit la 180 de grade, timp de 1 ora si 10 minute.
Scoatem din cuptor, lasam sa se raceasca bine si servim cu furculita si cutitul, feliute taiate.
Panettone cu migdale si scortisoara pregatit de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

panettone lapte mere zahar oua picromigdale unt amidon alimentar rom sare
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1834 (s) | 34 queries | Mysql time :0.035021 (s)