News Flash:

Panettone cu cirese si scortisoara

23 Aprilie 2013
1303 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

8 felii groase de panettone
40 g unt
2 linguri de marmelada de portocale
2 oua
250 ml lapte
125 ml smantana
55 g zahar pudra
1 lingurita de esenta de vanilie

Pentru cirese condimentate:

250 g cirese proaspete
250 ml vin Rose
55 g zahar pudra
1 anason stelat
1 baton de scortisoara

Mod de preparare:

Pune feliile de panettone unse cu unt si marmelada in forme si preincalzeste cuptorul la 160° C. Amesteca ouale, laptele, smantana, zaharul si vanilia intr-un vas, apoi intinde compozitia uniform pe feliile de panettone si lasa-le 15 minute sa se imbibe aromele. Pune-le dupa aceea la cuptor pentru 20 de minute.

Intre timp prepara ciresele condimentate amestecand vinul, zaharul, anasonul si scortiosoara intr-o cratita mica, la foc mediu, si lasa-le sa fiarba 15 minute, pana se ingroasa.
Panettone cu cirese condimentate se serveste rece cu sirop.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

panettone cirese condimentate cirese proaspete vin rose
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1820 (s) | 34 queries | Mysql time :0.030946 (s)