News Flash:

Pandispanul cu iaurt si visine desfata si gustul si privirea

7 Iunie 2019
827 Vizualizari | 0 Comentarii

Datorita iaurtului textura este mult mai fina, iar visinile sunt de-a dreptul provocatoare, Cat despre gust, nici nu mai e nimic de adaugat!

Ingrediente:

  • 300 g faina
  • 75 g unt
  • 200 g zahar
  • 3 oua
  • 200 g iaurt grecesc
  • 1 esenta de vanilie
  • 1 plic praf de copt
  • 1 praf de sare
  • 400 g visine

Mod de preparare:

Intr-un bol, combini faina, praful de copt si sarea. Intr-un alt vas, mixezi untul moale cu zaharul. Adaugi ouale, unul cate unul, apoi iaurtul si esenta de vanilie, mixand pana obtii un amestec omogen. Incorporezi faina in compozitia cu iaurt. Torni aluatul intr-o forma de inima, tapetata cu faina (sau in orice alta forma doresti), si presari visinele curatate de samburi si scurse. Coci prajitura la 170 °C pana trece testul scobitorii.
O scoti din cuptor si presari zahar pudra.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pandispan cirese pandispan iaurt reteta pandispan
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1544 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020448 (s)