News Flash:

Pandispan pufos de casa FARA ou - o reteta care ma salveaza mereu

14 Decembrie 2016
5258 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1.5 pahar de faina
1 pahar zahar
2-3 linguri ulei de floarea-soarelui
1 pahar kefir
1 lingurita de bicarbonat de sodiu (stins in prealabil cu otet)
un pumn de stafide

Mod de preparare:

1. Amesteca uleiul cu bicarbonatul, faina si kefirul. Foloseste un tel. Vei obtine o compozitie cam de consistenta smantanii.
2. Pune in compozitie stafidele si omogenizeaza.
3. Unge cu putin ulei o tava de copt.
4. Pune compozitia in ea si baga in cuptorul incins la 170 de grade Celsius. E gata cand trece testul cu scobitoarea.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

pandispan pufos pandispan oua reteta pandispan
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1544 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023226 (s)