News Flash:

Pandispan pufos cu fructe de sezon

3 Octombrie 2013
4576 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 oua
3 linguri zahar
3 linguri ulei
3 linguri faina
un plic zahar vanilinat
jumatate plic praf de copt
diferite fructe de sezon

Mod de preparare:

Se separa albusurile de galbenusuri. Cele 3 galbenusuri se freaca cu cele 3 linguri de ulei, cele 3 albusuri se bat spuma cu cele 3 linguri de zahar si plicul de zahar vanilinat. Intr-un castron se amesteca cele 2 compozitii, se adauga faina,praful de copt si se amesteca apoi usor. Intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina se toarna compozitia, apoi se aseaza fructe de sezon spalate si stoarse de zeama.
Se coace in cuptor circa 20 minute. Se pudreaza cu zahar pudra.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2350 viz    0 com
2076 viz    1 com
1005 viz    0 com
8221 viz    0 com
2029 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1609 (s) | 23 queries | Mysql time :0.024168 (s)