News Flash:

Pandispan la microunde

10 Februarie 2015
4011 Vizualizari | 0 Comentarii
Timp de preparare: 10 minute
Timp de gatire: 3 minute
Timp total: 13 minute

Ingrediente:

50 gr unt
50 gr zahar fin
50 gr faina cu agent de crestere
1 ou mediu, batut
2 linguri lapte
2 linguri de gem ori sirop

Mod de preparare:

Mixeaza untul si zaharul pana obtii o crema pufoasa. Adauga oul si laptele treptat, astfel incat sa nu se branzeasca untul. Pune apoi faina cernuta, 2 linguri de gem sau sirop, omogenizeaza, toarna compozitia intr-o cana speciala pentru cuptorul cu microunde, acopera cu folie si baga in cuptor pentru 3 minute si jumatate (maxim). Serveste budinca fierbinte.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

retete budinca budinca rapida budinca microunde retete culinare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1661 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019239 (s)